O Nama

NAŠA PRIČA

Sindikat pivo o nama img1

Postojimo od 2012. godine. Na padinama planine Maljen, u predelu koji je Vlada Republike Srbije proglasila za predeo izuzetnih odlika, između Divčibara i Valjeva, uživamo u magiji stvaranja dobrog piva.

Pobegli smo iz grada, gužve, zagađenja, stresa… i pronašli čistu planinsku vodu, svež vazduh, zemlju, šumu… Jasno vam je, cenimo slobodu, uživamo u zdravim prirodnim stvarima i koristimo sve blagodeti koje nam je priroda dala. Takva su i piva koja stvaramo. Koristimo najkvalitetnije sirovine, pratimo prirodne procese vrenja i odležavanja, ne remeteći ni u jednom segmentu tradicionalnu recepturu za stvaranje najkvalitetnijih piva.

U sastav našeg piva ulaze isključivo kvalitetni sladovi i hmeljevi, specijalni sojevi kvasca, čista planinska voda i ogromna količina posvećenosti i ljubavi.

Zabava je još jedan segment života koji preferiramo, tako da smo odlučili da pravimo zanatsko pivo jer nam kul zvuči da uz nas nazdravljate i smejete se glasno i do suza, preuveličavate priče i pijanke, muvate, pa daj Bože i smuvate.

Tako Sindikat ekipa puni krigle i čaše pivoljubaca po pabovima, barovima, na pikniku, žurci, pored reke, na vrhu planine, morskoj obali i svuda gde vas sloboda nosi deleći sa vama čašu (ili dve) radosti.

Evo i podsetnika:

Pivo je legitmno, tuga nije. Bes nije okej, pivo jeste. Dobro je kucnuti čašama, nije dobro imati praznu čašu.

Skromnost je precenjena, pa ćemo se, nimalo suptilno, pohvaliti da smo na Novosadskom festivalu zanatskog piva 2018, odabrani za pobedničku pivaru festivala po glasovima publike.

I za kraj, neke činjenice o craft pivu: Pivoljupci odaju počast ekipi craft piva koja ih svakodnevno podseća zašto “Ajmo na po jedno” nikada nije realizovano.

Da zaključimo: Ispunite slobodno vreme razgovorima, razgovore smehom, smeh ne menjajte ni za šta. A čaše? Čaše ispunite pivom. Po izboru.

Sem SINDIKAT piva, kreirali smo i liniju zdravih proizvoda pod brendom BREW FAMILY.

Prvi u liniji je PRVI kraft Cider u Srbiji. Ponosni smo što smo srpsku jabuku uobličili u nešto tako ukusno i zdravo!

Sa 4,3%vol alkohola, svežinom zdrave srpske jabuke i slatkoćom, taman kako treba, ponudili smo proizvod koji će zadovoljiti želje i ukuse i drugog dela ekipe kojem pivo nije prvi izbor.

Craft-Cider-Sindikat-Pivara

Emisija

TRAGOM ZANATSKOG PIVA

Instagram

PRATITE NAS